Thursday, April 14, 2011

NAK BALIK NGUNDI JUGA

Hari-hari saudara-mara dan rakan taulan menelefon dan hantar 'sms' menggesa kami balik mengundi.  Ada yang marah-marah kerana rasa kecewa dengan kami.

Isteri sudah termakan semua pujukan.  Dari semalam lagi bingit telinga ni mendengar hujjahnya.

Mahu tak mahu ikut saja.  Sekarang dah membuat keputusan nak balik mengundi jugalah.

10 comments:

RAM said...

Salam Asan.
Bagus la.
Jadi tak la nyesal nanti walau bagaimana pun keputusannya nanti.

CIKDAH said...

Aslmkm Asan.
Ngundi jangan tak ngundi!
Taib menang ke kalah nanti, Asan pun ada turut menentukannya.

Zizaq said...

Salam Asan.
Ya .. undi berasaskan iman kerana Allah SWT.

DDrfauziah said...

Aslmkm.
Dengarnya ada very interesting wave di Sarawak now! ;)

Nori said...

Salam Asan.
Selamat mengundi!

AIJO said...

Salam Kenal.
Ya, bagus la tu.

ZAZA said...

Salam ziarah.
Ngundi ikut iman .. yang mengzalimi mesti ditumbangkan!

KUYA said...

Salam ziarah.
Ya, mesti untuk perubahah!

ZAZA said...

Salam Asan.
Berbaloi ke idak?

Nori said...

Salam Asan.
Frust ke diam jer ni?